About Me…n Piranha..

This website is dedicated to my friend..g’are+lizet+ct-K+Yanti+Chik..tapi mane diorang nie..tak posting pun..bagi comment ker..adooii..busy kerja la katakan..aku sorang je yang duk kat rumah jage anak..jadi penunggu rumah…heheheheeeeeeeee..

Let me share with you all yang bace article nie..mane datang “piranha” tue..? hopefully korang tau le binatang pirahna tue ape..sejenis ikan yang ganas..hehehe.. haaaa..survey je kat sini –>wikipedia untuk mengetahui info ikan ini dengan lebih lanjut..

Tak tau gak macam mane ikan ni boleh connected dengan kitorang..assalnye terlepas cakap kot..mase tue tahun 2000 berlokasi di asrama smt tunku abdul rahman putra, penang..duk asrama adalah menjadi perkara yang biasa iaitu LAPAR..lagi-lagi di hujung minggu..nasib baik dalam geng tu ade budak penang..so parent diorang rajin masak n anta makanan di hujung minggu..n that weekend tak outing n perut lapar gile..tetiba parent sahabat kami datang n bawak makanan..then kena serbu macam ikan pirahna kelaparan..bergotong-royonglah kami menghabiskan makanan dalam Bilik Kawalan..tup..tap..tup..tap..kecoh daahh name geng kitorang nie geng piranha..menjadi sebutan ngan bebudak aspura..mase tue kitorang sendiri pun tak paham..heheheheee..whateverlah..ermm.. sebnarnye ade isu2 sensitive..pikir2 balik..heheheheee..lu pikir la sendiri..heheheheheeeee..

One comment on “About Me…n Piranha..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s